طریقه نصب و کرک ۱ :
-ابتدا فایل MMMOOO.M1.v1.0.S60v3.S60v5.SymbianOS9.x.Signed-Full.sis را نصب کند.
-حال نرم افزار نصب شده را یکبار اجرا کرده و سپس خارج شوید.
-حال فایل دوم یعنی M1Trial_N96.sis را نصب کنید.
حال میتوانید به راحتی از نسخه کامل نرم افزار لذت ببرید.
طریقه نصب و کرک ۲ :
-ابتدا فایل MMMOOO.M1.v1.0.S60v3.S60v5.SymbianOS9.x.Signed-Full.sis را نصب کند.
-حال نرم افزار نصب شده را یکبار اجرا کرده و حالت trial را انتخاب کرده و سپس خارج شوید.
-حال گوشی خود را در حالت هک قرار دهید و با استفاده از نرم افزار x-plore به پوشه C: Private/AF101004/EB62125B59B4D4502A بروید.
-درون این پوشه تنها یک فایل موجود خواهد بود که شما باید attributes آن را به "read only" تغییر دهید.
[i.e file "4CD11BFC07C2B3FDA63D7" set as "read only"]
-حال به راحتی میتوانید نسخه trial نامحدود خود را استفاده کنید!
بار دیگر قصد داریم تمی زیبا را برای گوشی های s60v5 معرفی کنیم . این تم همان طور که در تصاویر می بینید کاملا شبیه سازی شده از ovi سایت نوکیا می باشد . رنگ های ovi و آیکون های زیبا همگی دست به دست هم داده اند تا در نهایت تمی ساخته شود که در عین سادگی زیبا و انتخاب خوبی برای مشکل پسندان است . هم اکنون می توانید این تم زیبا را از سرور سایت موبایل ها دات کام دانلود نمایید .
فایل منیجر X-plore را می شناسید . یک فایل منیجر قدرتمند و کاملا مطرح که کمتر کاربر موبایلی وجود دارد که لا اقل نام آن را نشنیده باشد . در زمان های قدیم فایل منیجر X-plore تا این مقدار مطرح و معروف نبود و زمانی که گوشی هایی مانند 6600 روی بورس بودن نام فایل منیجری به نام Fexplorer بود که سر زبان ها بود .
حالا فایل منیجر Fexplorer با قدرت تمام مجددا به صحنه رقابت با رقبا آمده است . این نسخه از Fexplorer قابلیت نصب بر روی تمام گوشی های سیمبیان S60v3 و S60v5 و ^3 را داراست .
از قابلیت های این فایل منیجر قدرتمند می توان به موارد زیر اشاره کرد :
امکانات متداول یک فایل منیجر مثل Copy , Cut , Paste و Rename
نمایش شاخه ای پوشه ها و حجم فایلها
جستجو در بین فایلها و فولدرها
نمایش فولدر های سیستمی
فشرده سازی و ZiP کردن فایلها
نمایشگر و ویراستار هگز و متن
امکان اعمال وضعیت Hidden , Read-Only , Archive و System بر روی فایل ها و فولدر ها
نمایش پروسه های مخفی و لیست برنامه های موجود
قرار دادن مستقیم عکس به جای لوگوی اپراتور ( با رعاایت شرایط و ضوابطی چون حجم و سایز عکس )
پشتیبانی از گوشی های S60v3 و S60v5 و ^3
مدیریت برنامه های نصب شده بر روی گوشی
گرفتن اسکرین شات، کنترل نور صفحه و فلاش
نمایش اطلاعات، مدیریت بلوتوث و ری استارت گوشی
امکان تغییر فونت و Interface داخلی
اعمال پسورد برای ورود به برنامه
نکته قابل تذکر اینکه این نرم افزار برای نصب نیازمند ساین یا هک گوشی هست . برای دانلود Fexplorer به ادامه مطلب مراجعه نمایید .
ادامه مطلب ...
همان طور که مطلع هستید و خواندید در پست قبل نسخه ای از Opera mini را معرفی کردیم که قابلیت عبور از تمام محدودیت های اینترنتی را داراست . توسط نظرات چندی از دوستان مطلع شدیم که این نسخه بر روی تعدادی از گوشی ها مشکل عدم نمایش زبان فارسی به صورت راست به چپ را داراست . در این پست باز هم هدیه ای دیگر برای علاقه مندان سایت موبایل ها دات کام داریم . نسخه دیگری از نرم افزار Opera mini با فرمت جاوا و با قابلیت عبور از تمام محدودیت های اینترنتی و از همه مهم تر ساپورت کامل زبان فارسی را خدمت شما تقدیم می کنیم .
این نرم افزار بر روی چندین مدل گوشی تست و نصب شد و کاملا سریع و بدون مشکل و با قابلیت ساپورت کامل زبان فارسی قابل استفاده است .
این نرم افزار با فرمت جاواست و قابلیت نصب بر روی تمامی گوشی هایی که جاوا ساپورت می کنند را دارد . برای دانلود این نسخه استثنایی به ادامه مطلب مراجعه نمایید .
ادامه مطلب ...
پیشنهاداتی به معلمان برای اثر بخشی و کارایی بیشتر در کلاس درس
هر معلمی با بالا رفتن تجربه اش پی خواهد برد که باید به برخی کارهای ضروری در کلاس درس توجه نماید ، بعضی اعمال را نباید انجام دهد، و خود را در کلاس برای دقایقی به جای شاگردان فرض نماید . تجربه نشان داده معلمانی که در کلاس درس فعالیت و تحرک بیشتری داشته ، به شغل خود علاقه و عشق می ورزند ، هدف های متنوعی دارند ، درگیری ها و جنگ اعصاب کمتری داشته باشند ، دیر تر از دیگران فرسوده و شکسته خواهند شد و همیشه به عنوان فردی شاداب و با نشاط و موفق در شغل خود نزد دیگران شناخته شده اند . در زیر به صورت خلاصه ، کارهایی که معمولا" در کلاس درس باعث حلب توجه دانش آموزان ، علاقمندی به درس و معلم و نشاط آنان میشود و برگفته از تجارب شخصی است ، ذکر می گردد .
با شنیدن نام " برنامه " یا " طرح درس " یا " طرحی برای مدیریت کلاس" ، اذهان به سراغ چندین صفحه کاغذ می رود که در آن با دقیقه و ثانیه ، ریز فعالیتها نوشته شده و به عبارتی ، معلم را در چهار چوب مقرراتی ، محصور می کند ، (و به این دلیل خیلی ها حتی در مورد آن هم صحبت نمی کنند) اما مقصود از داشتن برنامه ، الزاما" با ثبت آن ( و چیزی شبیه به طرح درس معرفی شده در کتب روش تدریس ) ، یکسان نیست . موارد زیر در دوره ابتدایی تا دبیرستان اعمال شده است و تاثیرات شگرفی بر دانش آموزان داشته است :
1- به محض مشاهده علایم خستگی در دانش آموزان و حواس پرتی آنان ، جریان تدریس یا پرسش را قطع کرده و به آنها اجازه داده شود که از جای خود بلند شده ، کشش عضلانی داشته ، نفسی بکشند و دقایقی کوتاه آزاد باشند ( در این حال تحمل برخی مزه پرانی ها به هم در جلسات اول ، ضروری است و سپس عادت خواهند کرد ) ، اگر بدون توجه به خستگی دانش آموزان به تدریس یا پرسش ادامه دهیم ، در واقع کاری بیهوده و بی ثمر را دنبال خواهیم کرد .
2- هیچگاه بدون اطلاع قبلی ، پرسش کلاسی یا امتحان کتبی برگزار نکنیم و حتی در جلسه قبل ، صفحات و نوع پرسش و حتی افرادی که از آنان پرسش شفاهی انجام می شود تلویحا" مشخص شوند و این صرفا" برای رفع حالت اضطراب دانش آموزان است ، برخی معلمان برای حالت " همیشه آماده باش بودن کلاس " توجهی به این نکته ندارند که امتحان یا پرسش بدون اطلاع قبلی ، از نظر دانش آموزان نوعی مچ گیری محسوب می شود . در رابطه با دانش آموزانی که از آنان پرسش به عمل می آید باید گفت معمولا" به سه دسته تقسیم می شوند و هر کسی تکلیف خود را خواهد دانست و در کنار آن پاسخ گویی داوطلبانه هم مد نظر قرار می گیرد و بدین ترتیب دانش آموزان تمایل بیشتری هم برای جواب دادن دارند و درگیری ها خیلی کمتر می شود .
3- حتما" قبل از تدریس درس جدید ، خلاصه مطلب قبلی برای دانش آموزان گفته شود و آنها را به هم ربط داد .
4- اگر وقت اضافه ای در کلاس موجود بود ، نباید گذاشت دانش آموزان از سرو کول هم بالا بروند بلکه به نحوی باید آنها را تحت آموزش قرار داد به عنوان مثال صحبت و تبادل نظر در مورد مسایل اجتماعی محل سکونت ، یا وضع مدرسه و غیره ، دانش آموزان اظهار نطر در جمع را خیلی دوست دارند .
5- طوری برنامه ریزی شده که هر جلسه با توجه به دوره تحصیلی و پایه ، حدود 3 تا 5 دقیقه یک رفتار نیکو اجتماعی فردی ، و یک روایت یا حئیث مرتبط با دانش آموزان در پایان کلاس ذکر می شود . دانش آموزان آن را یاداشت می کنند این موارد حتی در کلاس ریاضی و تاریخ و غیره هم امکان پذیر است و اگر حالت اظهار نظر پیدا کند ، از آن به عنوان روش تدریس " قضاوت به شیوه حقوقی" هم استفاده می شود .
ادامه مطلب ...